Home Stiri mondene Lidia Buble își dorește împăcarea cu Răzvan Simion?

Lidia Buble își dorește împăcarea cu Răzvan Simion?

de Clara

Lidia Buble și Răzvan Simon s-au despărțit în vara anului trecut. În acel moment, au decis să rămână prieteni, prezentatorul de la Antena 1 continuând să fie managerul ei. Cu toate acestea, cel mai recent mesaj al ei a stârnit valuri de controverse, internauții crezând că artista speră la o împăcare.

Lidia Buble a postat pe contul ei de Instagram mai multe versuri dintr-o poezie. Acestea vorbesc despre cum îți poți găsi sufletul-pereche după ce te întorci la una dintre relațiile pe care le-ai avut în trecut. Cu toate acestea, artista nu a adăugat nimic legat de acest lucru și nici nu a infirmat sau confirmat zvonurile care au început să apară.

„Doi străini/ Uneori simt că vin din copilăria ta/ Că am furat cireșe împreună/ Că am crescut amândoi/ Și la un moment dat/ Ne-a despărțit istoria/ Pentru a ne regăsi acum/ Doi străini, stând față-n față”, sunt cuvintele pe care cântăreața le-a postat pe contul ei social.

Răzvan Simion a fost cel care a dat vestea despărțirii, chiar pe contul lui de Instagram. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine.
Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a fost mesajul prezentatorului…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies