Home Stiri mondene Lidia Buble, mesaj uluitor după despărțirea de Răzvan Simion: „M-ai bătut…”

Lidia Buble, mesaj uluitor după despărțirea de Răzvan Simion: „M-ai bătut…”

de negriuelena
loading...

Lidia Buble are o familie numeroasă, iar în această perioadă, în urma despărțirii de Răzvan Simion, artista s-a refugiat în brațele celor dragi.

După ce de curând a sărbătorit împlinirea celor 27 de ani, au urmat încă două petreceri în familia artistei.

Vedeta și-a serbat mama, dar și pe una dintre surori, și a scris un mesaj emoționant pentru fiecare pe conturile sale de socializare.

„Ești eroina noastră. Frumusețe de mami. La mulți ani”, i-a transmis Lidia Buble mamei sale.

Pentru sora sa, Dana Buble, cântăreața a avut un mesaj amuzant, dezvăluind latura jucăușă a lor din copilărie, când era bătută de sora sa.

„Te aștept acasă ca să te «sufoc» cu iubire. La mulți ani, perfecțiune! La mulți ani, șefa noastră!

Te iubesc de nu mai știu de capul meu, chiar dacă pe mine m-ai bătut cel mai mult”, a scris Lidia Buble pentru sora sa, Dana.

Spre deosebire de anul trecut, când au sărbătorit pe o plajă din Maldive, anul acesta cei din familia Buble au fost nevoiți să petreacă acasă, împreună cu prietenii apropiați.

Lidia afișează o imagine puternică de când este o femeie singură.

În primul interviu pe care l-a acordat după ce prezentatorul TV a făcut anunțul legat de despărțirea lor, aceasta a afirmat că nu are regrete.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem.

Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

„Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche din popor «Cum îți așterni, așa dormi» este foarte adevărată în cazul propriului destin.

Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană”, a mai spus aceasta…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!