Home Stiri mondene Lidia Buble reacționează după ce s-a spus că s-a despărțit de Răzvan Simion

Lidia Buble reacționează după ce s-a spus că s-a despărțit de Răzvan Simion

de negriuelena

De la un timp, zvonurile că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu sunt din ce în ce mai pregnante, în special având în vedere că prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins de curând în spațiul public în prezența unei roșcate misterioase.

Cei doi obișnuiau să dezmintă zvonurile, dar în ultima vreme nu au comentat pe baza acestora și nu le-au mai dat răutăcioșilor peste nas prin comentarii.

Fanii au insistat cu întrebările legate de ea și Răzvan Simion, fiind curioși dacă mai sunt sau nu împreună.

Recent, aceasta a reacționat pentru prima dată după mult timp și a precizat că dorește ca viața sa personală să îi fie lăsată în pace.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a transmis Lidia Buble prin intermediul conturilor sale de socializare, evitând să ofere un răspuns concret.

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de câțiva ani, dar, cu toate acestea, părinții artistei nu l-au cunoscut pe iubitul ei.

Cântăreața a explicat acum ceva timp de ce nu l-a prezentat pe Răzvan familiei ei.

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna, nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata.

Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin.

Îți dai seama că, la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană…

Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, a declarat atunci Lidia Buble.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies