Home Stiri mondene Lidia Buble și Cornel Ilie, din ce în ce mai apropiați

Lidia Buble și Cornel Ilie, din ce în ce mai apropiați

de Clara

Lidia Buble și Cornel Ilie au colaborat pentru lansarea piesei Vino, du-te. Datorită acestui lucru, fanii sunt din ce în ce mai convinși că ceva s-a înfiripat între ei, mai ales pentru că, în afara studioului, sunt extrem de apropiați. De curând, Lidia Buble a postat o poză, chiar pe contul său de Instagram, unde pare că se tachina cu solistul trupei Vunk.

„Oare acum ce mai vrei? VINO/ DU-TE @cornel.ilie.official”, a fost mesjaul scris de artistă în descrierea pozei postate de ea. Cornel Ilie a dat un răspuns haios, semn că se înțelege foarate bine cu Lidia: „Nu mai vreau nimic, gata, mi-a ajuns, nu vezi ce era de mâncare în farfurie? :)))”.

Discuția dintre ei a continuat, Lidia spunându-i: „@cornel.ilie.official, să nu te aud! :))”. Solistul  a continuat seria glumelor, îndemnând-o să asculte niște muzică „@lidiabuble pune-ți căștile”. Lidia a încheiat această tachinare, spunând că tot Cornel Ilie este cel la care se gândește: „@cornel.ilie.official tot tu ești și în căști”.

În urmă cu ceva timp, Cornel Ilie a anunțat că divorțează, după cinci ani, de soția sa. Printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, artistul a împărtășit vestea cu fanii săi: „Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies