Home Stiri mondene Lidia Buble și Cornel Ilie nu se mai feresc. Fac glume de îndrăgostiți

Lidia Buble și Cornel Ilie nu se mai feresc. Fac glume de îndrăgostiți

de Clara

De când au anunțat că vor colabora pentru o nouă piesă, au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri conform cărora Lidia și Cornel ar fi împreună. Deși niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru, gesturile și mesajele dintre ei stârnesc din ce în ce mai multe controverse.

Pe contul său de Instagram, fosta iubită a lui Răzvan Simion a postat o poză cu cei doi, fiind făcută în timpul filmărilor pentru piesa lor. Nu a durat mult și Cornel Ilie i-a lăsat un comentariu, iar de aici lucrurile au mers ca pe roate.

„Bine că avem doar două mâini, că nu mai aveam loc de versuri să spun ce se întâmplă cu fiecare dintre ele:))”, a fost remarca artistului. „@cornel.ilie.official tu ai 4😂 ești Gemeni 😂”, a continuat Lidia. „@lidiabuble și tu ce-oi fi?:))”, a fost răspunsul promt al solistului trupei Vunk. „@cornel.ilie.official 😂sunt 8 mâini în poză”, a mai spus cântăreața. În încheiere, Cornel a adăugat: „@lidiabuble ce de ținut și ce de-împins la 8 mâini :))”.

În cadrul emisiunii „’Neața cu Răzvan și Dani”, Lidia a vorbit despre cum a luat naștere colaborarea dintre cei ei: „Eu îi apreciez de foarte mult timp pe băieții de la Vunk și mi-am dorit foarte mult o piesă cu ei și cred că acum s-au aliniat planetele și cred că acesta a fost momentul potrivit potrivit pentru noi să lansăm o piesă. Pentru mine este important să îmi placă de la primul play și să îmi placă înainte de a ajunge la refren. Iar pot să spun că de această piesă, «Vino, du-te», m-am îndrăgostit de la primele acorduri. Mi-a plăcut foarte mult și am zis «Gata, asta este piesa». Am făcut o treabă tare faină și am avut o chimie bună”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies