Home Stiri mondene Lidia Buble și Estera Buble, povestiri din „Asia Express”

Lidia Buble și Estera Buble, povestiri din „Asia Express”

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble și sora sa, Estera, au stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre experiența Asia Express. Cele două au ajuns până în semifinală, echipa fiind eliminată chiar înainte de ultima zi de competiție.

„Cel mai greu pentru mine a fost să fiu departe de familia mea. Îmi impuneam zilnic să nu mă gândesc foarte des la ei, pentru că ştiam că nu aş fi putut să rezist gândindu-mă non-stop la ei. În afară de acest lucru, oboseala îşi spunea cuvântul, ne trezeam foarte devreme în fiecare dimineaţă şi dormeam seara târziu, uneori atât eram de stresată, încât abia adormeam.

Eu am plecat de acasă setată pe câştig. Nici măcar o dată nu m-am gândit să renunţ. Pentru mine, asta nu era o opţiune. Au fost momente foarte dificile, dar ne-am încurajat reciproc şi am reuşit să strângem din dinţi şi să mergem mai departe.

Noi ne-am înţeles bine cu toate echipele, cred că asta ţinea şi de cât de des ne întâlneam pe traseu sau dacă ne calificam împreună cu alte echipe la amulete.

Am avut parte de un moment culminant pentru noi, ca echipă. Eram într-un punct în care ne certaserăm foarte tare dintr-un lucru banal. Ajunseserăm la capătul răbdărilor, frustrărilor acumulate până atunci, oboseala şi stresul îşi spuneau cuvântul. Ne-am dat seama că, efectiv, ne-a «prins» atât de tare această competiţie, încât am ajuns să ne certăm extrem de tare.

Am promis că acela este ultimul moment în care noi lăsăm ca orice altceva să intervină în relaţia noastră de surori. Pentru noi, familia este absolutul perfect, în care nu are voie să intervină nimeni şi nimic. Aşa că, după această întâmplare, am reuşit să ne simţim «eliberate» de acest stres al competiţiei”, au spus cele două surori în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies