Home Stiri mondene Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu? Detaliul care spune tot

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu? Detaliul care spune tot

de negriuelena

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a fost controversată la început, dar pe parcurs și-au câștigat un număr foarte mare de fani.

Cei doi obișnuiau să își facă frecvent declarații de dragoste și pozau mereu în cuplul perfect, dar, de la o vreme, se pare că lucrurile au început să se schimbe între ei.

Fanii au observat un detaliu pe conturile lor de Instagram, și anume, faptul că în urmă cu ceva timp, aceștia încărcau fotografii împreună, se etichetau în postări, dar în ultimul timp niciunul nu au mai postat fotografii de cuplu și nici nu mai există imagini vechi, semn că au fost șterse.

Mai mult decât atât, aceștia nici măcar nu se mai urmăresc pe Instagram, ceea ce poate însemna o ruptură. Oare povestea lor de dragoste a ajuns la final?

Lidia Buble continuă să se afișeze drept persoana optimistă și cu zâmbetul pe buze, așa cum și-a obișnuit fanii, fără să trădeze că ceva rău s-ar fi întâmplat în viața ei.

Răzvan Simion are aceeași atitudine pozitivă pe contul său de Instagram.

Având în vedere că în timpul relației lor erau activi pe conturile de socializare și nu ratau ocazia de a le arăta tuturor cât sunt de fericiți împreună, este foarte posibil ca acum ruptura să se fi produs.

Acum ceva timp, când Lidia Buble a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, se arătase extrem de încântată de ideea de a avea un copil.

Blondina spunea atunci că nu este exclus ca la finalul izolării să le facă o surpriză tuturor și să apară însărcinată.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem.

Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară…

Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu «bublișorul» mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze?”, declarase Lidia Buble.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies