Home Stiri mondene Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit

de Clara

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit din nou, chiar în cadrul emisiunii de la Antena 1. Aceasta a venit pentru a-și promova noua melodie, despre care a vorbit cu fostul ei iubit.

„Este o situație prin care toți am trecut la un moment dat, chiar și voi, nu doar femeile. Bărbații o pot lua și ei ca atare. Este o piesă din suflet, merge foarte bine pe toate rețelele”, a spus Lidia în cadrul emisiunii pe care o prezintă Răzvan Simion.

„Vreau să îi mulțumesc Addei, pentru că ea a scris piesa. Și ție (n.r. – Răzvan Simion) îți mulțumesc, dacă asta aștepți. Îți mulțumesc pentru că ești foarte implicat de fiecare dată”, a mai spus artista.

„Dar și amărâtul de Rizea? Eu am stat cu el pe telefon, am vorbit, ne-am emoționat. Ce naiba să fac?! Eu cu Rizea, n-ai treabă, ne emoționăm ca doi copii. Ne citeam la telefon scenariul videoclipului și a fost foarte emoționat. Ele n-au nicio treabă”, a spus și Dani Oțil.

Lidia Buble vorbește despre relația cu Răzvan Simion

„A fost o poveste frumoasă (n.r. – referitor la Răzvan Simion) şi este un om cu care ţin în continuare legătura şi am rămas prieteni. Este un om frumos de la care am învăţat foarte multe. (…) Eu întotdeauna am rămas în bune relaţii cu foştii parteneri, pentru că suntem oameni. Chiar dacă nu funcţionează relaţia noastră, asta nu înseamnă că trebuie să nu ne mai salutăm. (…) Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…). Sunt un om care îşi asumă fiecare decizie şi fiecare lucru pe care îl face (…).

Cred că am rămas acelaşi om, doar că m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret! Nu regret absolut nimic, nici greşelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit şi m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită! Pun capul pe pernă liniştită şi mă trezesc liniştită şi am curajul să merg oriunde cu capul sus, pentru că ştiu în sufletul meu că nu am făcut niciodată un rău intenționat!’”, a spus Lidia Buble în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies