Home Stiri mondene Lili Sandu, momente de panică peste hotare din cauza copilului: „Stările de anxietate”

Lili Sandu, momente de panică peste hotare din cauza copilului: „Stările de anxietate”

de Clara
  • Lili Sandu și Silviu Țolu au decis să plece în Grecia.
  • Aceștia au plecat fără copil, pentru a avea și ei parte de câteva momente de cuplu.
  • Vedetei i-a fost destul de greu să facă acest pas.

Lili Sandu și Silviu Țolu au luat o pauză de la agitația vieții de adult și au plecat în vacanță. Aceștia au plecat în Grecia pentru câteva zile, dar fără copil.

Aceasta nu este o practică foarte întâlnită în rândul părinților, deoarece fie nu au cu cine să îi lase pe cei mici, fie nu pot sta fără ei. Cu toate acestea, din cauza programului încărcat pe care îl au, cei doi meritau aceste momente doar pentru ei.

Lili Sandu a vorbit despre vacanța fără copil

„Prima vacanță fără bebe și sincer vă spun că a fost tare biiine! Cu greu m-am hotărât sa fac pasul cel mare și nu vreți să știți stările de vinovăție și cele de anxietate încă de când eram în avion, dar mă bucur că am înțeles că totul va fi bine cu bebe și că este normal ca mami și tati să aibă vacanțe fără el!

Nici urmă de sentiment de abandon, ba din contră așa m-am simțit eu când l-am văzut zilele astea pe video cât era de fericit cu bunicii și cât de bine se simțea că mami a luat o pauză”, a scris aceasta în mediul online.

Aceasta nu este căsătorită, deși cererea a existat

„Nu știu, asta nu am mai pus-o pe lista de priorități, (n.r. căsătoria), pentru că, efectiv, a fost cu pandemia, nu am avut timp, cu bebe. Nu este o prioritate pentru noi în acest moment, suntem împreună, suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil, de aici nu mai plecăm nicăieri.

Merg periodic și îl împărtășesc pe Thomas, ne împărtășim și noi. Părintele ne înțelege, știe că suntem un pic deraiați de la ce ar trebui să fie, că e normal să fii căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar cred că faptele și iubirea noastră contează mai mult decât faptul că nu am ajuns să facem acest pas, dar o să-l facem, cu siguranță”, a spus Lili Sandu pentru cei de la viva.ro.

„Nu ne întreba de nuntă, pentru că nu știm deocamdată. Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el. Eu vreau un eveniment restrâns și să stăm 3-4 zile, o săptămână, nu doar o seară și gata, a doua zi ne trezim și înfruntăm realitatea”, a spus Lili Sandu pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies