Home Stiri mondene Lino Golden îl atacă pe Jo Klass: „Bă, nebunilor”

Lino Golden îl atacă pe Jo Klass: „Bă, nebunilor”

de Clara

Jo Klass i-a luat apărarea lui Alex Velea, după ce Lino Golden și-a trădat „tatăl adoptiv”. Jo a postat un mesaj pe contul său de Instagram, unde își spune toate nemulțumirile pe care le are față de fostul membru Golden.

„Alex Velea e Tatal tau! Te-a adus in Bucuresti cand aveai 500 de kg si a crezut in tine cand nimeni n-ar fi pariat un leu. Te-a dus la scoala de manuta, te-a tinut in casa, ti-a dat de mancare (mai putin si mai bun😂), pentru ca te-a dus si la sala si te-a invatat sa ai grija de corpul tau, ti-a dat haina de pe el, ti-a scris piesele cu care ai avut succes, ti-a dat pana si numele asta, «Lino», lucruri cu care azi te mandresti, «ca sunt ale tale», Radule.

Alex Velea e Tatal tau! Noi eram familia ta! Te-am sustinut mereu in public si te-am corectat in privat, pentru ca am ajuns sa ne certam cu multi oameni din cauza ta. Si tu, acum, ce faci? Te asociezi cu oamenii cu care noi suntem certati – din cauza ta ? Te asociezi cu oamenii care ne injura de familii si de copii – din cauza ta? Sunt total dezamagit, pentru ca stiu ce insemni pentru «unchiu», si ce insemnai pentru mine, unicul tau «prieten». Am fost cu tine peste tot si am sarit pt tine mereu.. Ti-am oferit tot ce aveam, adica muzica, MEDU$A e facuta de mine.. dar nu mi-ai dat niciodata un credit si ai facut p**a mare, ca esti si tu , «trapper», cand toata lumea te stia ca Vlogger. Ii multumesc lui Alex Velea ca mi-a dat o sansa, ii multumesc si ca m-a trimis la concerte cu tine, pentru ca am invatat cum sa NU ma comport cu oamenii care ma iubesc 💓.

Cel mai rau imi pare ca, atat de mult tineam la tine, incat ajunsesem sa ma cert si cu Alex din cauza ta, dar ma bucur enorm ca am niste principi prea mari ca sa trec peste ele. Multumesc, Mama, multumesc, Tata si multumesc, Unchiule 💓 va iubesc mult! La multi ani Radule 💔”, a fost mesajul lui Klass…

Tot prin intermediul Instagram-ului, Lino a răspuns: „Și ei zic că-s vlogger. Pai, bă, nebunilor, până acum, vă rugați de mine să fac un vlog cu voi. Ce ați făcut?”.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies