Home Stiri mondene Liviu Vârciu a pierdut mai mult de un milion și jumătate de euro

Liviu Vârciu a pierdut mai mult de un milion și jumătate de euro

de Buinoschi Andreea

Liviu Vârciu este una dintre cele mai apreciate persoane publice din România. Fanii îl adoră pentru felul său de a fi și energia pe care o emană, acestea fiind și motivul pentru care este o prezență constantă în emisiunile televizate.

Cu toate că acum pare că are o viață perfectă, Vârciu recunoaște că este ceva ce îl supără extrem de mult. În perioada în care a făcut parte din trupa LA, acesta a câștigat extrem de mulți bani doar că nu a vrut să îi investească, iar acum i-a pierdut pe toți.

Suma respectivă este de ordinul milioanelor de euro și ar fi putut să se îmbogățească și mai mult dacă i-ar fi investit.

„Eu, pe primul album LA, eu nu am luat niciun ban. Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Și am zis: «Bă, dacă îmi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic». Și el mi-a zis: «Îți fac și CD-ul color». A fost primul CD color din România.  Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte. Noi nu știm cât s-a vândut fără acte. S-au castigat doi dolari la unitate. Asta înseamnă un milion șase sute de mii de dolari.

Eu l-am dat cadou. Am luat o ladă de gin și o ladă de ulei și mi-a dat 5.000 de dolari să mă duc într-o vacanță. Și ăla a încasat un milion jumate de euro.

Regretul cel mai mare al meu e că n-am putut să-mi cumpăr un apartament în Constanța. Eu am făcut foarte mulți bani în ’98, ’99, 2000. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul. Aveam patru concerte lunea. Puteam să stau o săptămână liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic”, a spus Liviu Vârciu, potrivit celor de la spynews.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies