Home Stiri mondene Liviu Vârciu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre regretele vieții sale. Declarații cutremurătoare

Liviu Vârciu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre regretele vieții sale. Declarații cutremurătoare

de negriuelena

Liviu Vârciu a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre cel mai mare regret al vieții sale.

Vedetei i-au dat lacrimile când a adus vorba despre părinții săi.

Actorul este văzut de cele mai multe ori zâmbind și fiind pus pe șotii, deoarece are o fire optimistă și face mereu glume.

Puține persoane cunosc însă că are regrete mari când vine vorba despre familia sa, mai exact, în legătură cu părinții.

Acesta a dezvăluit că cel mai mare regret pe care îl are este că nu le-a oferit părinților săi mai mult decât aveau nevoie.

Liviu Vârciu are o carieră vastă în care a prezentat sau a concurat în diverse producții de televiziune care s-au bucurat de succes, notorietatea fiindu-i asigurată.

Bărbatul a declarat la Acces Direct faptul că își iubește enorm familia și îi pare rău că la începutul carierei sale, când cocheta cu muzica, în cadrul formației L.A., nu le-a oferit mai mult sprijin părinților lui.

„Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA.

Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia când puteam să o fac”, a declarat, înlăcrimat, Liviu Vârciu.

Îndrăgitul actor este profund legat de familia sa. Acesta a mai avut un frate, Ionuț, care în urmă cu zece ani a decedat pe loc într-un accident auto.

De altfel, un alt mare regret pe care îl are Liviu Vârciu este acela că nu a reușit să petreacă mai mult timp cu fratele său…

Acesta nu s-a putut abține și i-au dat lacrimile la gândul că și-a pierdut atât de devreme fratele și nu s-a putut bucura mai mult de prezența lui.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..