Home Stiri mondene Lora a descoperit că are noi probleme de sănătate: „M-am umflat foarte tare”

Lora a descoperit că are noi probleme de sănătate: „M-am umflat foarte tare”

de Clara
  • Lora le-a dat o veste nu tocmai bună fanilor.
  • În urma unor analize pe care și le-a făcut, artista a descoperit că are o  alergie.
  • Aceasta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, atunci când a vrut să mănânce niște paste.

Lora le-a dat o veste nu tocmai bună fanilor. În urma unor analize pe care și le-a făcut, artista a descoperit că are o  alergie.

Aceasta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, atunci când a vrut să mănânce niște paste și, încă de la prima îmbucătură, s-a umflat.

Lora a descoperit că este alergică la gluten

După ce a aflat de ce suferă, Lora a decis să renunțe complet la gluten, pentru ca problemele de sănătate să nu se înrăutățească.

„Mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu, m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram «capitonată», ca să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram «capitonată», nu era grăsime, era așa «pufoasă». Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu.

Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva, pentru că, la un moment dat, într-o zi nu mâncasem decât niște paste, o dată am învârtit furculița în niște paste, am luat o singură dată și m-am umflat foarte tare. Atunci mi-am dat seama că este ceva în neregulă cu mine”, a spus aceasta, potrivit ego.ro.

Artista s-a apucat serios de sport

Lora a decis să ducă lucrurile și mai departe, motiv pentru care s-a apucat de sport. Aceasta și-a făcut abonament la o sală de sport și a recunoscut că nu a avut această motivație încă de la început.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare pare a fi extrem de motivată și de determinată pentru a face lucrurile așa cum trebuie.

Mai mult decât atât, logodnica lui Ionuț Ghenu este foarte atentă și la alimentație, deoarece trebuie să elimine din alimentație toate alimentele care nu conțin gluten, ceea ce înseamnă multă răbdare, pentru a citi listele cu ingrediente.

Cu toate acestea, în urma deciziilor pe care le-a luat, Lora pare că va ține situația sub control foarte bine.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies