Home Stiri mondene Lora a plecat singură, în vacanță, fără Ionuț Ghenu

Lora a plecat singură, în vacanță, fără Ionuț Ghenu

de Clara
  • Lora are o carieră extrem de amplă și a susținut, și în această vară, foarte multe concerte.
  • Artista s-a implicat în mai multe proiecte, motiv pentru care a avut nevoie să își reîncarce bateriile.
  • Lora le-a spus fanilor săi că a luat o decizie importantă pentru ea.

Lora are o carieră extrem de amplă și a susținut, și în această vară, foarte multe concerte. Anul acesta, artista s-a implicat în mai multe proiecte, motiv pentru care a avut nevoie să își reîncarce bateriile.

În mediul online, Lora le-a spus fanilor săi că a luat o decizie importantă pentru ea, pentru a reuși să se relaxeze și pentru a-și reîntregi energia.

Lora a plecat singură, într-o escapadă mică

Lora le-a spus fanilor din mediul online că a luat decizia de a pleca, pentru câteva zile, la un hotel de cinci stele, fără Ionuț Ghenu, iubitul său. Aceasta a mărturisit că are nevoie de ceva timp pentru ea, pentru a se repune pe picioare.

„Știți ce trebuie să facă o femeie din când în când?! Să petreacă puțin timp singură, la un hotel de 5 stele. (…) Când ai o perioadă agitată, cu mult stres și simți că ești «low battery», ia-te de mână și mergi câteva zile într-un loc prețios! Meriți”, a scris Lora în mediul online.

Artista a descoperit unele probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, Lora a aflat că are intoleranță la gluten. Logodnica lui Ionuț Ghenu nu știa de această problemă de sănătate, dar a reușit să afle tot ceea ce avea nevoie, pentru a o ține sub control.

Cu ajutorul unor vitamine și cu ajutorul unor controale, Lora a aflat concret ceea ce are și, acum, știe toate lucrurile la care să fie atentă.

„Am descoperit, recent, că am o intoleranță la gluten de care nu am știut, dar, de când evit să mănânc ce nu trebuie, am început să mă dezumflu, căci, la un moment dat, nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit. Mă simt mult mai bine!”, a spus artista pentru click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies