Home Stiri mondene Lora a spus de ce a plecat de la PRO TV: „În loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții”

Lora a spus de ce a plecat de la PRO TV: „În loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții”

de Clara

Lora a luat prin surprindere pe toată lumea, în urmă cu doar câteva săptămâni, când a anunțat că va pleca din echipa PRO TV, după ce a prezentat emisiunea Vorbește Lumea aproximativ șase luni.

„Am prezentat «Vorbește Lumea», cum ar veni, două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară, s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix, pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea. Și am primit ok-ul de la toată lumea. S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect.

Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea, în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții.

Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii, pentru că, până la urmă, ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine, și pentru ei, am fost acolo. Apoi, ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat, și iată că se descoperă, la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor! Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo”, a spus Lora pentru cei de la playtech.ro.

„Ideea a venit de la Marius Moga, care a avut inspirația să-mi spună că intră în studio pentru o piesă. M-a întrebat dacă am ceva pentru vara asta. I-am spus că «Nu, vrei să te mint?». La care mi-a închis telefonul. Ăsta e titlul, ăsta o să-i fie numele, mi-a zis el. Piesa a fost gata într-o săptămână. Cu Moga ne știm de 15 anișori, e omul care m-a lansat, care m-a descoperit. Șapte ani m-a susținut. De câte ori am avut nevoie de un sfat, Marius a fost acolo. După 15 ani, merita să avem o colaborare”, a mai spus aceasta, potrivit sursei menționate anterior, despre colaborarea cu Marius Moga…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies