Home Stiri mondene Lora a vorbit despre „Asia Express”. Lucrurile neștiute până acum din spatele camerelor de filmat

Lora a vorbit despre „Asia Express”. Lucrurile neștiute până acum din spatele camerelor de filmat

de negriuelena

De curând, Lora a povestit despre experiența sa din primul sezon Asia Express, punctând și aspecte care nu s-au dat pe post.

Artista susține că este și acum dezamăgită de ceea ce s-a petrecut cu adevărat în emisiune.

„Noi am fost atât de «hateriți» de oamenii cu care am împărțit primul sezon «Asia Express», căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus.

Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la «Asia Express».

Și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă.

La noi jocul a fost foarte real”, a declarat Lora.

„Crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar, ca femeie, ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile.

Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor.

Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită”, a mai spus artista.

Lora a adăugat și faptul că și-ar fi dorit ca în sezonul în care a participat, primul, să fi fost relații atât de strânse cum au fost cele dintre concurenții celui de-al treilea sezon, de exemplu, prietenia formată dintre Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor…

Cântăreața este dezamăgită de cei cu care a participat, catalogând experiența de la Asia Express ca fiind una „usturătoare”, deoarece a fost des criticată de ei din cauză că uneori nu avea o stare de sănătate prea bună.

Sursa: impact.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies