Home Stiri mondene Lora a vorbit despre răzbunarea iubitului său

Lora a vorbit despre răzbunarea iubitului său

de Clara

Lora nu este un nume necunoscut iubitorilor de muzică din România. Aceasta are o carieră la care mulți visează, dar și un succes pe măsura muncii sale. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost atât de roz pe toate planurile și, pe plan sentimental, încă are multe răni din trecut.

Lora a avut o viață destul de grea. Și-a pierdut ambii părinți, iar căsnicia cu Dan Badea a eșuat. Cu toate acestea, acum este fericită, deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu.

Artista și-a făcut curaj și și-a deschis sufletul. A vorbit despre traumele pe care le are din cauza unui fost iubit. „Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și, dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit… ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. «O rană» va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe. #încurând”, a scris aceasta pe Instagram.

În prezent, Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț, iar lucrurile dintre ei par să fie destul de serioase. Întrebată de o posibilă nuntă, aceasta nu a exclus posibilitatea de a ajunge, din nou, în fața altarului. „Are o moştenire genetică foarte bună. Îndeplinește criteriile. Da, i-am făcut lista. Ce criterii trebuia să îndeplinească? Personalitate puternică. O persoană căreia să nu-i fie frică să fie verticală şi să stea dreaptă împotriva curentului. E foarte posibil să plec de aici de unde vorbim şi să… eu ştiu ce mă aşteaptă? Habar n-am. Suntem mai nebuni amândoi, aşa”, sunt cuvintele frumoasei Lora…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies