Home Stiri mondene Lora, acuzată că s-a despărțit de Ionuț Ghenu, dar că ascunde acest lucru

Lora, acuzată că s-a despărțit de Ionuț Ghenu, dar că ascunde acest lucru

de Clara
  • Lora este o artistă foarte apeciată, dar, cu toate acestea, gurile rele nu se opresc.
  • Artista a anunțat zilele trecute că, pentru o scurtă perioadă de timp, va pleca singură la un hotel de lux.
  • Aceasta a avut un program încărcat și a decis să își reîncare bateriile.

Lora este o artistă foarte apeciată, dar, cu toate acestea, gurile rele nu se opresc. Așa cum se întâmplă în cazul persoanelor cunoscute, vedetele sunt cele mai vizate și multe persoane le adresează, în fiecare zi, fel de fel de cuvinte.

Artista a anunțat zilele trecute că, pentru o scurtă perioadă de timp, va pleca singură la un hotel de lux, pentru a avea parte de timp doar cu ea. Aceasta a avut un program încărcat și a decis să își reîncare bateriile.

Internauții insinuează că artista ar avea probleme în relație

Viața sentimentală a Lorei a fost mereu atent privită de către fani, mai ales din cauza scandalului în care a fost implicată în urmă cu mai mult timp.

După ce Lora a anunțat că a plecat la un hotel, mai multe persoane au început să spună că aceasta fie s-a despărțit de Ionuț Ghenu, fie are alte probleme în relație și au decis să stea departe unul de altul puțin timp.

Inițial, artista a preferat să lase comentariile să curgă, dar, la un moment dat, paharul s-a umplut și a reacționat în cele din urmă.

Lora încurajează o astfel de inițiativă

„Cred că o femeie care îşi ia două, trei zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este «egoistă». Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie, în fiecare zi din viața ei, să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere.

Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres, să stăm singure cu noi, să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte, somn. Bărbatul de lângă tine, dacă nu îți «permite» sau nu înțelege, nu te merită”, a spus aceasta.

Mai mult decât atât, Lora a punctat faptul că încă este într-o relație și i-a îndemnat pe oameni să nu se mai bage în relația ei și să nu mai insinueze lucruri.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies