Home Stiri mondene Lora are probleme de sănătate de care nu a știut până de curând

Lora are probleme de sănătate de care nu a știut până de curând

de Clara

Deși are un stil de viață sănătos, problemele de sănătate nu au ocolit-o pe Lora. Aceasta a spus că se confruntă cu anumite intoleranțe de care nu știa până în prezent.

„Am descoperit, recent, că am o intoleranță la gluten de care nu am știut, dar, de când evit să mănânc ce nu trebuie, am început să mă dezumflu, căci, la un moment dat, nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit. Mă simt mult mai bine!”, a spus artista pentru click.ro.

„Cred cu tărie că Dumnezeu a pus o inimă sensibilă în pieptul meu. Dar mi-a dat o minte puternică și un corp la fel. Lumea mă întreabă des dacă fac sport. Dar sportul meu este să mă țin bine pe picioare și să duc, cu verticalitate, tot ceea ce vine. Fie bune, fie rele”, a mai spus fosta membră a juriului pentru cei de la viva.ro.

Lora a plecat de la PRO TV, după o colaborare ce s-a făcut remarcată

„Am prezentat «Vorbește Lumea», cum ar veni, două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară, s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix, pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea. Și am primit ok-ul de la toată lumea. S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect.

Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii, pentru că, până la urmă, ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine, și pentru ei, am fost acolo. Apoi, ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat, și iată că se descoperă, la emisiunea aceasta, fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor! Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo”, a spus Lora pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies