Home Stiri mondene Lora așteaptă primul copil? „Greață, vărsături”

Lora așteaptă primul copil? „Greață, vărsături”

de Clara

În deschiderea emisiunii Vorbește Lumea, Lora și Cove au vorbit despre Ziua Îndrăgostiților. Artista a spus că a mâncat destul de mult zilele acestea, iar Cove a făcut imediat referire la o posibilă sarcină, cu toate că Lora a sperat să nu aducă acest subiect în discuție.

„Am făcut o prostie, am mâncat ce nu trebuia…”, a spus Lora. „Păi tu erai parcă… ierbivor!”, a fost reacția lui Cove, după ce cântăreața a spus că vrea să fie vegetariană. „Daaa, mi-am stricat regimul alimentar, am început cu brânzică, cu dulce, cu o bezea… Am exagerat. M-am trezit greu azi dimineață!”, a continuat aceasta.

Ulterior, actorul nu s-a putut abține și a întrebat dacă pofta de mâncare nu a fost influențată de vreo posibilă sarcină: „Greață, vărsături? Încă nu? Eu aș deschide, peste vreo șase luni, secțiunea de casting pentru o nouă colegă la emisiune, cred că ne despărțim atunci”. Lora a negat imediat aceste lucruri: „Dacă apare în tabloide asta, te desființez”.

Lora a prezentat emisiunea Vorbește Lumea în perioada în care Adela Popescu era în concediu de naștere, așa cum se întâmplă și în prezent. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la tvmania.ro, artista a vorit despre emoțiile pe care le are pe platourile de filmare.

„Sunt diferite, emoţiile de la concert sunt altele faţă de emoţiile de platou. La «Vorbeşte lumea» am simţit frică la început, frică, pentru că este un domeniu pentru care nu am avut pregătirea pe care mulţi o au deja şi, ştiind aceste lipsuri ale mele, automat m-am descurajat şi m-am gândit că nu o să fac faţă şi că nu voi reuşi. M-a luat iubitul meu deoparte şi mi-a zis: «Fii atentă! Tu eşti Lora, eşti un om care de zece ani are o carieră, ai fost la atâtea interviuri şi ai făcut atât de multe alte chestii. Fii cum ţi-ar plăcea ţie să fie un prezentator atunci când eşti tu invitată». M-au încurajat mult aceste cuvinte şi, în a patra a zi de emisie, eram deja alt om, ca atitudine, ca energie, şi nu am mai simţit frică”, a mărturisit vedeta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies