Home Stiri mondene Lora, cerută în căsătorie de două ori de către Ionuț Ghenu

Lora, cerută în căsătorie de două ori de către Ionuț Ghenu

de Clara

Lora este norocoasă. Nu doar la capitolul artistic o duce foarte bine, ci și la capitolul iubirii. Logodnicul ei, Ionuț Ghenu, nu a cerut-o de nevastă o singură dată, așa cum se face, ci de două ori. Lora a vorbit foarte deschis despre relația lor și s-a arătat extrem de emoționată de gesturile făcute de partenerul ei de viață.

Cum cererea în căsătorie este un moment la care fiecare fată visează și trebuie să fie perfect, iubitul artistei a vrut să se asigure că totul va decurge ca la carte. Acesta a vrut ca a doua cerere să fie la fel de specială ca prima și a vrut să fie corelată cu o vacanță în care au mers amândoi.

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu, fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă.

A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies