Home Stiri mondene Lora dă cărțile pe față. De ce nu face nuntă cu Ionuț Ghenu

Lora dă cărțile pe față. De ce nu face nuntă cu Ionuț Ghenu

de negriuelena

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de peste trei ani, dar încă nu au ajuns să facă marele pas de a deveni soț și soție.

Artista și iubitul său susțin că doresc să facă nunta, dar că de-a lungul timpului au tot amânat acest moment, pentru că sunt nehotărâți asupra datei și apar mereu alte treburi.

Cântăreața a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan, fapt care a atras din nou atenția asupra ei și a acestui subiect, întrucât, conform superstiției, ar trebui să fie următoarea care se mărită.

„Asta e treaba cu buchetul? E primul buchet pe care îl prind. A fost o întâmplare ciudată, pentru că eu nu m-am mișcat de pe loc.

Eu doar am întins mâinile să nu-mi vină în cap. E un semn că eu trebuia să prind buchetul Andreei Bălan și să am voalul ei ca amintire de la nuntă.

Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi. Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul.

 Fiind împreună tot timpul, rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta.

Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta.

 Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație”, a spus Lora pentru VIVA!.

Lora și Ionuț Ghenu sunt logodiți de anul trecut, când au făcut și o ceremonie de logodnă discretă în biserică, iar la acea vreme s-a zvonit că s-ar fi măritat în secret.

 „Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret.

Suntem logodiți. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp.

Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători, va fi ceva în secret, ceva restrâns.

Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină.

Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta”, a declarat Lora anul trecut în cadrul unei emisiuni TV…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies