Home Stiri mondene Lora, declarații despre întoarcerea la „Vorbește Lumea”

Lora, declarații despre întoarcerea la „Vorbește Lumea”

de Clara

Zilele trecute, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta a luat deciaia de a nu mai prezenta emisiunea de la PRO TV, pentru  a nu pune în pericol sănătatea celui pe care îl poartă în pântece.

Cum Cove nu putea rămâne singur, mai marii de la PRO TV au decis să o readucă pe Lora, pentru a-i lua locul soției lui Radu Vâlcan. Artista s-a arătat extrem de încântată de numărul mare de fani care s-au bucurat să o revadă pe micile ecrane, spunând că îi era și ei dor de astfel de momente.

„Am rămas impresionată de numărul mare de oameni care se bucură să mă revadă în postura de prezentator la @vorbeste_lumea_oficial. Mulțumesc pentru susținere și chiar îmi doresc să avem cele mai frumoase dimineți, împreună”, a scris noua prezentatoare pe contul său de Instagram.

În urmă cu aproximativ un an, artista a plecat în vacanță, în Bali. Neștiind cum avea să evolueze pandemia, aceasta a fost nevoită să se izoleze în Bali, întorcându-se abia la începutul verii. Legat de experiența pe care a trăit-o în Asia, cântăreața a vorbit cu cei de la okmagazine.ro.

„Eu am venit aici să mă vindec, tocmai pentru că este un loc spiritual. Apoi a lovit pandemia şi, odată cu ea, au lovit şi unii oameni care, neştiind situaţia mea, m-au jignit foarte tare. Trebuie să mă afecteze din ce în ce mai puţin răutatea celor din jur. Oamenii iubesc să urască. Punct. Trebuie să Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru inimă, minte, suflet şi talent şi să mă concentrez pe tot ce pot eu să fac pentru ca în lumea mea mică să fie bine”, a mărturisit artista, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies