Home Stiri mondene Lora, dezvăluiri-bombă despre relația cu Ionuț Ghenu: „Momente grele și tensionate…”

Lora, dezvăluiri-bombă despre relația cu Ionuț Ghenu: „Momente grele și tensionate…”

de negriuelena

Lora și Ionuț Ghenu au stat cinci luni în izolare in Bali, Indonezia, iar această perioadă grea le-a testat, cu adevărat, relația.

Artista a vorbit de curând despre etapele mai puțin plăcute din relația lor, dezvăluind care este, de fapt, adevărul în ceea ce îi privește.

„Au fost și momente grele și tensionate. Suntem doi oameni cu idei fixe și de multe ori am intrat în contradicție unul cu celălalt.

Dar asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu relația, ba, dimpotrivă, cum rezolvi aceste lucuri spune foarte multe despre iubirea dintre doi oameni”, a dezvăluit Lora.

„Am descoperit ca pot să stau cu Ionuț oriunde în lumea asta și să mă simt acasă și că putem să trecem peste orice”, a mai spus Lora.​

Cântăreața s-a arătat recent indignată de persoanele care nu respectă regulile de igienă și distanțare socială impuse de autorități.

„Pot înțelege multe pe lumea asta. Mai mult decât această pandemie mă îngrijorează alta.

Pandemia de EGO.

Și la cei mai modești intelectual, dar şi la cei mai înzestrați, ego-ul se manifestă prin convingerea că «ei ştiu mai bine».

Pot înțelege lipsa de încredere în anumite autorități. De când lumea cei de la putere au fost acuzați de tot felul de abuzuri, unele pe bună dreptate”, a declarat Lora…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies