Home Stiri mondene Lora, lecție importantă de viață. Ce le-a transmis fanilor, după decesul mamei sale

Lora, lecție importantă de viață. Ce le-a transmis fanilor, după decesul mamei sale

de negriuelena

Lora este profund afectată de trecerea în neființă a mamei sale în urmă cu câteva zile, după ce s-a luptat o perioadă îndelungată cu cancerul.

În timp ce încearcă să își regăsească liniștea sufletească, artista a revenit pe conturile sale de socializare cu o lecție importantă de viață.

Încărcată de tristețea imensă pentru că a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, artista le-a transmis fanilor săi un mesaj scurt și la obiect.

Lora a dorit să le reamintească tuturor să își sune părinții și să le spună ce simt pentru ei.

„Mic reminder: sună-ți părinții. Spune-le cât îi iubești. 🖤❤”, este mesajul pe care l-a scris cântăreața pe conturile sale de socializare.

Lora și-a pierdut ambii părinți. Tatăl ei a decedat pe când artista era copilă, iar mama ei a fost răpusă de cancer.

„Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea”, a scris Lora în mediul online în urmă cu câteva zile.

Fanii artistei i-au transmis o mulțime de mesaje de susținere și încurajare, iar aceasta a dorit să le mulțumească, deși simte că nu își poate reveni din suferință.

„Mi-ați scris mulți în perioada asta, mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului.

Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre.

Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc”, a mai transmis frumoasa cântăreață prin intermediul conturilor sale de socializare…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies