Home Stiri mondene Lora, mesaj tulburător din Bali: „Vom rămâne fără…”

Lora, mesaj tulburător din Bali: „Vom rămâne fără…”

de negriuelena

Lora și Ionuț Ghenu, iubitul ei, se află în continuare izolați în Bali, Indonezia, unde s-au dus în vacanță înainte să apară problemele în toată lumea.

Cu toate că zona în care stau este una de vis, cei doi trec prin momente dificile, deoarece nu se pot întoarce în România din cauza situației prezente și se văd nevoiți să se mute.

Lora a vorbit prin Skype în cadrul emisiunii Vorbește Lumea și a precizat motivul pentru care trebuie să își caute o altă locuință.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează trei zile de liniște și întuneric.

Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare.

Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a declarat Lora.

Artista a vorbit și acum ceva timp despre cât de greu le este să se afle în imposibilitatea de a reveni în România.

Ea și iubitul său vor rămâne în Bali până când viza le va expira și se confruntă și cu probleme financiare.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat.

Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui.

Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate…

Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a spus Lora în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies