Home Stiri mondene Lora nu va mai prezenta „Vorbește Lumea”?

Lora nu va mai prezenta „Vorbește Lumea”?

de Clara

Lora a organizat o serie de întrebări/ răspunsuri pe pagina sa de Instagram și a dat de înțeles că nu ar prezenta următorul sezon al emisiunii Vorbește Lumea. Aceasta a acceptat invitația de a o înlocui pe Adela Popescu, dar programul încărcat pe care îl are ar împiedica-o să facă acest lucru în continuare.

„O să te mai vedem la «Vorbește Lumea» și în sezonul următor?”, a fost întrebarea adresată de un internaut. „Guys (n.r.: Băieți/Oameni buni), am acceptat cu plăcere să prezint din nou «Vorbește Lumea», pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu: și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”, a răspuns Lora.

În urmă cu ceva timp, artista a acordat un interviu pentru cei de la paginadepsihologie.ro și a vorbit despre cât de importantă este muzica pentru ea.

„Muzica a apărut în viața mea înaintea televiziunii, deci are un loc aparte în sufletul meu. Cu toate acestea, televiziunea și, mai nou, zona filmului și-au făcut și ele loc alături de ea. Cumva, toate îmi aduc împlinire, profesional. Și știți de ce? Pentru că au la bază creativitatea, deci îmi dau ocazia să fiu liberă, să le arăt celor care mă urmăresc mici fragmente din mine.

Mereu pun suflet în ceea ce cânt, mă asigur că sunt piese cu mesaj, piese în care se pot regăsi cei care le ascultă. Spre exemplu, piesa «Ne împotrivim» este despre luptele mele interioare, despre cum am trecut peste perioada dificilă la care mă refer în ea. Totodată, mai am o piesă, «Singuri în doi», care are la bază un alt eveniment important, ce m-a format la acel moment: divorțul meu”, a spus Lora pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies