Home Stiri mondene Loredana Chivu, criticată dur de fani: „Am intrat pe profilul tău doar să te văd în…”

Loredana Chivu, criticată dur de fani: „Am intrat pe profilul tău doar să te văd în…”

de Buinoschi Andreea

Loredana Chivu este cunoscută pentru multitudinea de operații estetice pe care le are. Recent, aceasta a declarat că și-a mărit implanturile mamare, ajungând, astfel, la două kg și a mai apelat la încă o operație estetică, pentru a avea cea mai mică talie din România.

Mândră de rezultatul obținut, Loredana postează din ce în ce mai multe poze îndrăznețe, încercând mereu să scoată în evidență posteriorul, bustul și, mai nou, talia. Cu toate că a recunoscut operația pe care a făcut-o, se pare că blondina nu se oprește din a folosi aplicațiile pentru editarea fotografiilor.

Din această cauză, un fan al său i-a lăsat un comentariu, încercând să îi atragă atenția asupra acestui lucru. ”Am intrat pe profilul tău doar să te văd în ceva video, pentru că m-a șocat talia ta! Talia ta în această poză este super mega Photoshopată! Ai o talie superbă, dar în poze o editezi prea tare!”, au fost cuvintele acestuia.

În urmă cu puțin timp, Loredana a fost din nou ținta criticilor. După ce a postat o poză de la malul mării, fanii au observat un lucru de-a dreptul indecent. Costumul de baie pe care îl purta, alcătuit din două piese, era mult prea mic pentru formele sale, iar partea de jos a costumului lăsa să se vadă mult mai mult decât ar fi trebuit.

Reacțiile fanilor nu au fost cele așteptate de Loredana, iar mulți nu s-au sfiit să își exprime opinia în legătură cu acest lucru. „Doamne, asta și-a pus masca la p***a!”, „Chiloții copilului meu sunt mai mari decât slipul tău”, „Ferească Dumnezeu, ce costum de baie indecent… Nu știu de ce l-ai mai îmbrăcat! Și cu el, și fără el ești absolut la fel”, „Au înnebunit femeile, băi, frate… nu mai știu cum să mai atragă atenția”, „Noi înțelegem că arăți bine, însă să știi că acest lucru se vede și cu un costum de baie mai decent pe tine”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la poza sa…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies