Home Stiri mondene Loredana Chivu, ținta glumelor răutăcioase

Loredana Chivu, ținta glumelor răutăcioase

de Buinoschi Andreea

În urmă cu puțin timp, Loredana Chivu a apelat la câteva operații estetice, deoarece nu era foarte mulțumită de aspectul său fizic. Mândră de rezultatul obținut, aceasta a început să umple rețelele de socializare cu fotografii care mai de care mai îndrăznețe, iar internauții au început să reacționeze imediat.

Loredana s-a lăsat din nou pe mâna medicilor esteticieni. Și-a pus silicoane de două kg și și-a micșorat talia. Unele persoane spun chiar că și posteriorul este mult mai bombat ca înainte și că acesta nu ar fi rezultatul orelor asidue din sala de sport.

Cum Loredana Chivu deja ne-a obișnuit, și-a făcut apariția pe litoral într-un costum de baie de-a dreptul minuscul și care nu îi acoperea mai nimic. Se pare că reacțiile oamenilor nu au fost deloc pozitive și nu s-au abținut să nu îi critice alegerea vestimentară.

„Doamne, asta și-a pus masca la p***a!”/ „Chiloții copilului meu sunt mai mari decât slipul tău” / „Ferească Dumnezeu, ce costum de baie indecent… nu știu de ce l-ai mai îmbrăcat! Și cu el, și fără el ești absolut la fel” / „Au înnebunit femeile, băi, frate… nu mai știu cum să mai atragă atenția” / „Noi înțelegem că arăți bine însă să știi că acest lucru se vede și cu un costum de baie mai decent pe tine”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care lumea i le-a lăsat la poza urcată pe Instagram.

Nu este un lucru nou pentru nimeni faptul că Loredana Chivu nu își alege hainele potrivite formelor sale. Aceasta pune pe rețelele de socializare poze indecente extrem de des și oamenii își exprimă mereu opiniile, dar pe tânăra blondină nu pare să o intereseze.

De multe ori, vedeta este acuzată și de faptul că apelează la diferite aplicații  pentru a-și edita pozele, în ciuda faptului că formele sale sunt suficient de voluptuoase…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..