Home Stiri mondene Loredana Groza a încins spiritele în online. Arată demențial în costum de baie

Loredana Groza a încins spiritele în online. Arată demențial în costum de baie

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că Loredana Groza tocmai a împlinit 50 de ani, aceasta arată extrem de bine pentru vârsta sa. Artista se simte foarte bine în pielea ei și nu ezită să le arate și fanilor corpul lucrat din greu la sală.

Plecată în vacanță, Loredana nu a vrut să le arate admiratorilor săi doar peisajele, ci și pe ea, dar la fel de provocatoare ca până acum. Tocmai din acest motiv, cântăreața a pus pe contul său de socializare mai multe poze în costum de baie.

Loredana Groza nu este deloc străină acestui gen de fotografii. Mândră de corpul său, aceasta mereu își scoate în evidență abdomenul, posteriorul, picioarele sau bustul și nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta.  Artista, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu model inspirat din natură, a pozat fără inhibiții. În apă, la doar câțiva metri de plajă, aceasta le-a arătat tuturor că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au început imediat să o complimenteze. Cum era de așteptat, gurile rele nu au putut să se abțină și și-au spus și ele părerea, dar se pare că Loredana nu pleacă urechea la aceste cuvinte.

„Fără să fiu nesimțit sau catalogat altfel, dar, cum se spune prin cartier «ești bunăciune rău»”👏🔥🤪”, „Bravo, Lory, ești super beton!😘🔥”, „Wow ce frumoasă ești și ce sexi ești 😘😘”, „Superbă, Lori 😍👏👏,ca întotdeauna . 🔝❣Îmi place la nebunie costumul de baie 🤩”, „Și paradisul are o continuitate paradisiatică de minunată!❤️”, ”Vacanță frumoasă, diva mea preferată”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana.

Invitată într-o emisiune TV, Loredana a fost întrebată de operațiile estetice și a dat un răspuns care să le închidă gura răutăcioșilor: „Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies