Home Stiri mondene Loredana Groza, acuzată că își editează prea mult fotografiile

Loredana Groza, acuzată că își editează prea mult fotografiile

de Clara

În ultimii ani, aspectul fizic al Loredanei a ridicat foarte multe semne de întrebare, multe persoane fiind convinse că fosta jurată de la Vocea României a apelat la ajutorul medicului estetician. Zilele trec, iar comentariile în care aceasta este acuzată și de folosirea în exces a programelor de editare a fotografiilor se înmulțesc.

„Vai de capul tau cum ai ajuns..”, „Esti penibilă. Dacă pozele tale nu sunt editate la maxim, atunci nu sunt ale nimănui”, „Prea mult Photoshop”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Loredana le-a primit.

„Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei.

Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolut”, a spus Nico Ferariu, chirurg estetician, conform cancan.ro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Loredana a spus, pentru cei de la Antena Stars, că nu are nicio intervenție la nivelul feței, oricât de mică ar fi fost aceea, dar nu exclude posibilitatea de a face acest lucru în viitor.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus artista, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies