Home Uncategorized Loredana Groza, cât pe ce să facă o gafă de proporții

Loredana Groza, cât pe ce să facă o gafă de proporții

de Buinoschi Andreea

Loredana Groza nu ține cont de vârstă și nici nu vrea să o arate. Tocmai de aceea, cântăreața se îmbracă asemenea femeilor mai tinere, dar, câteodată, acest lucru o pune în dificultate.

Cântăreața, care a împlinit recent 50 de ani, i-a lăsat pe fani cu gurile căscate, postând pe Facebook o poză cu ea. Loredana era îmbrăcată într-o rochie cu animal print, vaporoasă și care îi lăsa piciorul stâng la vedere. În dreptul pozei postate, artista a scris „Noaptea tigrului”, iar internauții au început să lase comentarii după doar câteva minute.

Însă, din păcate, vântul era foarte aproape de a o pune pe vedetă într-o ipostază jenantă. Rochia s-a ridicat cam mult, iar unele părți ale corpului aproape că au ieșit la iveală.

Cu doar câteva ore înainte de a posta această imagine, Loredana i-a mai încântat pe fani cu o altă poză a sa, când se bucura de o plimbare pe apă, cu barca. „Sparg valurile” au fost cuvintele care au însoțit imaginea, iar fanii artistei au venit imediat cu aprecierile.

Loredana a fost apreciată întotdeauna pentru silueta sa de invidiat și, mai ales, pentru că nu își arată vârsta. Aceasta a vorbit de foarte multe ori despre ce face pentru a se menține în formă și, de curând, a declarat următoarele: „Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”…

Sursa

 

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies