Home Stiri mondene Loredana Groza, cu bustul pe afară! Imaginile sunt de senzație

Loredana Groza, cu bustul pe afară! Imaginile sunt de senzație

de Buinoschi Andreea

Loredana Groza nu se oprește din a surprinde. În ciuda faptului că are 50 de ani, aceasta arată extrem de bine și nu se sfiește din a-și arăt corpul perfect. Pozează din ce în ce mai provocator, iar cele mai recente fotografii ale sale o pun în evidență și mai mult. Așadar, Loredana s-a decis să pozeze în costum de baie, doar că sânii ei aproape că au ieșit din sutien.

„Cam deocheată puțin poza”, „Ai un corp superb ❤️❤️❤️❤️❤️”, „Super bună”, ”Woow”😲😲, „Eu te găsesc pe tine super bună/faina /iubitoare și se spune ca ceea ce găsești în viața îți aparține pe veci! Si așa este! De atâția ani ești preferata mea! Love Lori!❤️❤️❤️❤️❤️”, sunt doar o poarte dintre comentariile primite de vedetă.

Deși pe Instagram este una dintre cele mai provocatoare femei, Lori este, de fapt, foarte timidă. Într-un interviu acordat celor de la adevarul.ro, artista a vorbit despre acest lucru: „Pentru mine, scena este spaţiul în care pot să mă transform şi să mă duc într-un alter ego, să devin Loredana artista, cea care poate să depăşească orice timiditate sau trac. Simt că acolo sunt o luptătoare, o gladiatoare aruncată în ring. Timiditatea este ceva cu care unii se nasc şi de care încearcă toată viaţa să se vindece. Pentru mine scena este un loc în care mă vindec de toate aceste inerții pe care le creează mintea”.

„Rușinea este un păcat, cred că oamenii nu ar trebui să o aibă. Ruşinea îţi obstrucționează personalitatea reală. Este o emoţie provocată de societate, de educatoarea care îţi spune să-ţi fie ruşine când cânţi prea tare sau pentru că eşti îmbrăcat altfel decât toţi ceilalţi copii. Noi nu ne naştem cu ruşinea, este o setare făcută de cei din jurul nostru”, a mai spus Loredana Groza…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies