Home Stiri mondene Loredana Groza i-a îngrijorat pe fani. Aceștia sunt îngroziți

Loredana Groza i-a îngrijorat pe fani. Aceștia sunt îngroziți

de Clara

Loredana Groza pare din ce în ce mai hotărâtă să le arate oamenilor că vârsta este doar un număr și că cele cinci decenii prin care a trecut nu o vor opri din a arăta ca la 20. Fiecare apariție a sa este din ce în ce mai surprinzătoare, iar internauții susțin că aceasta a apelat la ajutorul venit din partea medicului estetician, deși vedeta nu vrea să recunoască acest lucru.

Loredana merge regulat la sală și are și o dietă echilibrată, lucru ce o ajută să se mențină în formă. Cu toate acestea, se pare că rezultatele obținute pe cale naturală nu au fost suficiente și, de ceva vreme, și-a făcut mai multe intervenții estetice. În ciuda faptului că a negat acest lucru întotdeauna, ochilor vigilenți ai fanilor nu le-a scăpat nimic și au sesizat imediat ceva ce era extrem de vizibil.

La una dintre postările sale, au început să curgă fel de fel de comentarii. În timp ce unii fani o complimentau pentru felul în care arată, alții au criticat-o spunând că, oricât ar nega, este clar că are mai multe intervenții estetice la activ. „Îți stă sublim în turcoaz 😍💖 Te ador 💕”, „Chiar că strălucești, Lore…👍”, Ești o regină, te pup dulce ❤️😘👏”, sunt o parte dintre comentariile pozitive.

Cu toate acestea, mai multe persoane au semnalat schimbările radicale prin care a trecut de-a lungul timpului. „Nu înțeleg operațiile astea estetice, frumusețe produsă de bisturiu, fake it’s fake always. Frumusețea e doar una, cea naturală”, „Buni doctori avem. Este reciclabil plasticul?”, sunt câteva dintre criticile primite. Mai mult decât atât, Loredana Groza le-a spus, din nou, că nu a apelat la astfel de proceduri și totul este rezultatul unui stil de viață sănătos: „Nu e nevoie, dragă. All natural (n. r. – totul natural)”…

Adina Alberts, un renumit medic estetician, a spus ce intervenții chirurgicale are artista: „Are corecție la nivelul nasului și la nivelul buzelor. Și-a refăcut și volumele feței”.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies