Home Stiri mondene Loredana Groza, îndrăgostită în secret de Ștefan Bănică Junior

Loredana Groza, îndrăgostită în secret de Ștefan Bănică Junior

de Clara

În cadrul emisiunii pe care o jurizează, X Factor, Loredana Groza a recunoscut că, în copilărie, era îndrăgostită până peste cap de Ștefan Bănică Junior. Artistul i-a picat cu tronc atunci când era doar o adolescentă și prima dată l-a văzut în Liceenii.

Mai mult decât atât, cântăreața a ținut ascuns acest aspect până acum, când a povestit totul celorlalți jurați ai emisiunii. „Îl văzusem în «Liceenii». Ne-au dus cu școala la cinema la Onești și eram: «Mamă!”. Când a apărut ăsta pe ecran, eram cu colega mea de bancă și a început: «Mamă! Fată, cine-i ăsta?!». Nu ne venea să credem! Aveam 15 ani! El nu știa că eu eram terminată după el! Nu ți-am zis niciodată, acum îți zic!”, a povestit Loredana, de față cu cel care îi furase inima.

În prezent, artista are o frumoasă căsnicie care a trecut testul timpului. Acum 22 de ani, Lori a zis „Da!” celui mai important bărbat din viața sa și a dezvăluit secretele unei relații atât de lungi, în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a mărturisit vedeta.

Artista a fost întrebată și dacă soțul ei este gelos, mai ales că arată foarte bine la vârsta ei, iar bărbații roiesc în jurul său. „Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a adăugat Loredana…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies