Home Stiri mondene Loredana Groza, primele declarații despre ce se întâmplă între ea și Nick Casciaro: „Contează foarte mult chimia”

Loredana Groza, primele declarații despre ce se întâmplă între ea și Nick Casciaro: „Contează foarte mult chimia”

de Clara

De ceva timp, zvonurile conform cărora Loredana Groza ar divorța au reînceput să apară. Acestea au fost întărite și de faptul că, în ultimele săptămâni, artista se pozează din ce în ce mai des alături de Nick Casciaro. Deși Loredana ar fi declarat că nu a divorțat de Andrei Boncea, internauții nu sunt atât de ușor de înduplecat și cred că ar forma un cuplu cu participantul de la X Factor.

Cei doi au petrecut împreună sărbătorile, lucru ce a ridicat și mai multe semne de întrebare și a înmulțit zvonurile. Cu toate acestea, deși au oferit declarații, niciunul dintre ei nu a confirmat presupusa relație, ci au pus totul pe baza chimiei foarte bune pe care o au atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste.

Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a spus artista în cadrul unei emisiuni televizate, relatează wowbiz.ro.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a spus și Nick Casciaro, potrivit sursei menționate anterior.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi și, atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi și, atunci, înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, declarase Loredana în urmă cu ceva vreme, pentru viva.ro, după ce s-a spus că este singură…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies