Home Stiri mondene Loredana Groza, pusă la zid de Horia Moculescu deoarece cântă manele

Loredana Groza, pusă la zid de Horia Moculescu deoarece cântă manele

de Clara

Loredana Groza pare să se fi reorientat în ceea ce privește domeniul muzical. După ce aceasta a lansat piesa Fericire, alături de mai mulți maneliști, mai multe persoane au criticat decizia sa, printre care se numără și Horia Moculescu.

„Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică. Nu cred că avea nevoie de aceste încercări din ultima perioadă. Nu ştiu încă ce i-au adus în plus faţă de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu «Zaga, zaga».

Am speranţa că în muzică se va repeta aceeaşi ciclicitate care se întâlneşte şi în societate, şi în viaţa de zi cu zi. Aşadar, într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă. Chiar dacă va fi mai fistichie, mai dezbrăcată sau mai îmbrăcată, sigur va reveni!”, a spus Horia Moculescu pentru cei de la impact.ro.

După lansarea melodiei, Loredana a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, prin care spune că muzica nu ține cont de gen, iar tot ceea ce trebuie să se întâmple este ca mesajul să ajungă la oameni.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical.
Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap… reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite.
De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”, a scris Loredana pe Facebook, la lansarea piesei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies