Home Stiri mondene Loredana Groza și Ștefan Bănică, atingeri tandre

Loredana Groza și Ștefan Bănică, atingeri tandre

de Clara

Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior sunt prieteni foarte buni, dar, atunci când trebuie să apară în public, aceștia preferă să fie destul de rezervați. Cu toate acestea, jurații emisiunii X Factor au făcut un gest care a ridicat foarte multe semne de întrebare.

Doi concurenți au venit la audițiile concursului și, în timp ce cântau piesa Shallow, Loredana părea că îi face ochi dulci colegului său. Lori l-a luat de mână și l-a privit cu drag. Cei doi au mai fost protagoniștii unor astfel de scene şi nu s-au zgârcit atunci când a venit vorba de gesturi.

Din acest an, artista face parte din juriul emisiunii şi a vorbit despre ceea ce vrea să facă, declarând că este o experienţă unică.

„Am avut patru luni de pauză, de liniște, care cumva au avut rostul lor, dar cred că am acumulat dorința de a munci și de a împărtăși. Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiști și sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul «X Factor».

Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri într-o anumită rutină, această provocare este bine-venită!

Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal. «X Factor» îmi dă ocazia să am o arie mai largă de a alege, să caut un star: un personaj care să aibă un suflu nou, să mă surprindă, să mă inspire, să mă emoționeze și să nu aibă prejudecăți pe scenă. Nu trebuie să fii perfect. Imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului «X Factor»”, a mărturisit Loredana Groza…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies