Home Stiri mondene Loredana Groza, ținută super provocatoare la „Cerbul de Aur”. Artista a șocat din nou

Loredana Groza, ținută super provocatoare la „Cerbul de Aur”. Artista a șocat din nou

de negriuelena

Loredana Groza, în vârstă de 49 de ani, s-a prezentat la Cerbul de Aur purtând o ținută extrem de provocatoare.

Aceasta a șocat din nou prin imaginea pe care o afișează, deoarece arată cum nu se poate mai bine și parcă întinerește pe zi ce trece.

Cântăreața nu se sfiește să mizeze pe fizicul său și se expune ori de câte ori are ocazia, purtând ținute foarte sexy.

Ținuta excentrică pe care a purtat-o la Cerbul de Aur îi expune destul de mult din corp; aceasta constă într-o rochie neagră transparentă, ce are broderii pe piept, dar totodată are și trenă.

Imaginea spectaculoasă a fost completată de un machiaj adecvat, o coafură în concordanță cu rochia, dar și de o coroană aurie.

Fără îndoială, prezența sa nu a putut fi trecută cu vederea, deși vedeta este destul de des criticată pentru intervențiile estetice pe care le are.

Frumoasa artistă nu pune însă la suflet criticile pe care le primește, ci, din contră, afișează mereu multă încredere în sine și se simte bine în propria piele.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic.

În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a mărturisit Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV…

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate.

Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc.

De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.

Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate, te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!”, a declarat Loredana Groza într-un interviu pentru VIVA!

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies