Home Stiri mondene Loredana Groza va susține un concert caritabil chiar de ziua sa

Loredana Groza va susține un concert caritabil chiar de ziua sa

de Clara

Pe data de 10 iunie, la Fratelli București, Loredana va susține un concert caritabil, chiar de ziua ei. Toți banii care se vor strânge vor fi donați Asociației Medici pentru România, cea care se ocupă de reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

„Anul acesta, de ziua mea, vreau să sărbătorim proiectul pe care Asociația Medici pentru România îl face pentru copiii acestei țări. Reabilitarea etajului 6 de la Pediatrie Pitești m-a impresionat încă de la început, pentru că, în acest spital, vin anual peste 30.000 de copiii, din 3 județe. M-am gândit imediat la ce înseamnă condiții și îngrijiri medicale mai bune pentru ei toți. Cel mai frumos cadou pe care mi-l pot face cei care vor să sărbătorim împreună ziua mea de naștere este să vină la acest concert, pentru că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către reabilitarea etajului 6”, a spus aceasta, conform cancan.ro.

Concertul caritabil susținut de Loredana a fost văzut cu ochi foarte buni

„Ne-am simțit onorați și plăcut surprinși atunci când Loredana Groza ne-a spus că vrea să dedice concertul strângerii de fonduri pentru această campanie. Activitatea noastră este dedicată îmbunătățirii sistemului medical din țară, iar proiectul de la Pitești este doar primul dintr-o serie de 5 proiecte de reabilitare ale secțiilor de pediatrie din mai multe spitale din România. Ca să putem începe lucrările de renovare la Pitești, avem nevoie să strângem suma de 500.000 de euro.

Până acum, am ajuns la 100.000 de euro din total și, cu ajutorul Loredanei și al tuturor celor care vor veni la concert, suma aceasta va crește și va face ca renovările să poată începe mai repede. Suntem foarte recunoscători, atât ei, cât și tuturor celor care își dau seama cât de importante sunt astfel de proiecte. Ele luptă ca generațiile viitoare să aibă acces la un sistem medical care să se ridice la standarde vestice”, a declarat Alexandru Costache, Președintele Asociației Medici, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies