Home Stiri mondene Loredana Pastramă, acuzații grave la adresa Ralucăi: „Şi-a cusut himenul ca să pară virgină”

Loredana Pastramă, acuzații grave la adresa Ralucăi: „Şi-a cusut himenul ca să pară virgină”

de Buinoschi Andreea

În urmă cu opt ani, Raluca devenea soția lui Pepe. După doar câteva zile, sora sa, Loredana Pastramă, a făcut publice niște detalii foarte intime legate de perioada în care aceasta și-a pierdut virginitatea, dar și de faptul că a avortat de două ori. Mai mult decât atât, conform spuselor acesteia, Raluca și-a cusut himenul pentru a părea virgină.

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a mărturisit Loredana, potrivit celor de la click.ro.

Tot în urmă cu opt ani, cumnata lui Pepe a continuat seria dezvăluirilor, spunând că Raluca și Pepe au fost la un pas de divorț. „În februarie a fost la un pas de a se despărți de sora mea. Pepe nu mai dădea pe acasă, venea dimineaţa, era tot timpul beat, umbla cu alte femei, Raluca fiind însărcinată.

Mama mea vitregă m-a rugat să o ajut cu farmece, știind că sunt ţigancă. Am fost toate trei la un domn care locuiește în Berceni şi e un fel de vrăjitor. El i-a cerut o poză a lui Pepe, lumânări şi un tricou. În casa lui erau vreo trei sute de îngerași, icoane, ca într-o biserică. Numai că în biserică nu se fumează şi nu se beau cafele.

Raluca i-a spus că Pepe nu se mai ocupă de ea, că îl vrea lângă ea, că el nu mai dă pe casă, că sunt certaţi şi să o ajute. Am mers şi a doua oară cu ele. I-a dat un fel de talisman. Apoi, Pepe s-a întors la ea. Au plătit 500.000 de lei vechi, apoi 50 de euro.

S-a dus de trei ori. Pepe nu ştie, cred că a aflat acum. Eu nu i-am spus lui despre aceste lucruri. Dacă de bunăvoie nu a putut să-l ia, l-a luat aşa. Mama ei a plâns de bucurie când am plecat de la vrăjitor”, a mai adăugat aceasta, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies