Home Stiri mondene Lucian Viziru clarifică ceea ce s-a întâmplat între el și Gabriela Spanic

Lucian Viziru clarifică ceea ce s-a întâmplat între el și Gabriela Spanic

de Clara

Lucian Viziru și Gabriela Spanic au format un frumos cuplu într-unul din filmele în care au jucat. Aceștia au fost atât de îndrăgiți de public, încât fanii lor și-ar fi dorit să aibă o poveste de dragoste și în viața reală.

„Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit, de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul ăsta. Nu s-a putut face absolut nimic”, a declarat Lucian Viziru, în cadrul unui podcast, relatează spynews.ro.

„Am mai vorbit la telefon. Vorbit, la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo unde locuia ea, în Florida, dar, până la urmă, m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi”, a mai declarat acesta, în cadrul unei alte emisiuni online.

În urmă cu ceva timp, actorul a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are după ce a fost suspectat de infarct. „În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă, a reieșit că eu aș fi avut, la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani, și sportivii.

După ce am primit diagnosticul de miocardită, am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit, și anume, să iau un virus din ăla de răceală, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2.”, a spus acesta pe canalul său de YouTube…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies