Home Stiri mondene Mădălin Ionescu șochează! „Sunt grupări criminale care mi-au furat identitatea și…”

Mădălin Ionescu șochează! „Sunt grupări criminale care mi-au furat identitatea și…”

de negriuelena

Mădălin Ionescu a făcut de curând dezvăluiri uluitoare. Acesta a spus că imaginea sa este furată pe internet, iar escrocii sentimentali se folosesc de pozele sale prin metoda Catfish.

Infractorii au făcut sute de conturi false pe Facebook și Instagram și încearcă să obțină bani de la femei din toată lumea.

Acest lucru se întâmplă deoarece felul în care arată Mădălin Ionescu are mare succes în rândul femeilor.

„Sunt cel mai «clonat» bărbat din România. Sunt sute de conturi pe Facebook și pe Instagram, false, care îmi folosesc pozele.

Înțeleg că există o grupare care scrutează femei din toată lumea, le abordează inclusiv pe cele din România, cu pozele mele”, a dezvăluit Mădălin Ionescu într-un live pe care l-a realizat recent.

Acesta nu stă degeaba, ci încearcă să își găsească dreptatea pe cale legală. Mai exact, urmează sp se facă o anchetă în România prin care să se afle gruparea respectivă, astfel încât membrii săi să poată fi sancționați.

„Facebook tolerează astfel de grupări criminale, grupări de infractori, care se folosesc de identitatea mea.

Această grupare va fi subiectul unei anchete penale în România”, a adăugat fosta vedetă de televiziune.

„Sunt perfecți. Par să fie genul de oameni cu care vrei să-ți petreci tot restul vieții împreună: oameni decenți, cu un loc de muncă bun sau oameni de afaceri în căutarea unui partener de viață.

Tu sau cineva cunoscut ție poate sta de vorbă cu această persoană online chiar acum. Oricum, fii prevăzătoare: lucrurile nu sunt niciodată ce par să fie.

În realitate, poți vorbi cu un infractor care lucrează după un scenariu pe care l-a repetat de mai multe ori înainte de a vorbi cu tine…

Un om tot timpul la vânătoare pe site-uri de întâlniri online, chat-room-uri, site-uri de socializare – în căutare de victime pe care să le stoarcă de bani în numele iubirii”, se arată pe site-ul romancescam.com.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!