Home Stiri mondene Mădălina Ghenea, din nou singură. De ce i-a dat papucii iubitului milionar

Mădălina Ghenea, din nou singură. De ce i-a dat papucii iubitului milionar

de negriuelena

Mădălina Ghenea, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai frumoase românce, cu o carieră în plină ascensiune peste hotare în modelling și, mai nou, în actorie.

Dacă pe planul profesional îi merge cum nu se poate mai bine, nu se poate spune același lucru și despre cel amoros, întrucât top modelul este din nou singur.

Recent, presa internațională a dat vestea-bombă că vedeta l-ar fi părăsit pe dealerul de artă Vito Schnabel, ce are 32 de ani, un milionar de origine elvețiană, cu care forma un cuplu încă din primăvara acestui an.

Relația pe care o aveau de câteva luni nu a rezistat, Mădălina Ghenea fiind cea care a pus capăt legăturii, iar motivul despărțirii lor se pare că este „nepotrivirea de caracter”, conform surselor Wowbiz.

Se pare că frumoasa șatenă este dezamăgită și afectată de separare, cu atât mai mult cu cât se zvonește că erau logodiți.

Mădălina Ghenea și Vito Schnabel începuseră relația după ce modelul se despărțise de omul de afaceri Matei Stratan, cel căruia îi dăruise și o fetiță ce a primit numele Charlotte.

Modelul și dealerul de artă au fost surprinși de paparazzi  în timp ce se țineau de mână fericiți și se sărutau pe o plajă retrasă din St. Barts.

Mădălina Ghenea nu locuiește în România, ci la Milano, dar face frecvent vizite în Slatina, unde are familia.

Un fan a întrebat-o la un moment dat după despărțirea de Matei Stratan: „Ești singură sau încă măritată?”.

Modelul a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări: „Nu am fost niciodată măritată”, a scris Mădălina Ghenea.

Vito Schnabel este renumit pentru relațiile pe care le-a avut cu femei foarte frumoase din showbizul internațional, de exemplu, cu modelul Heidi Klum, cu care a avut o relație de patru ani, sau cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!