Home Stiri mondene Magda Pălimariu face dezvăluiri despre sarcina ei

Magda Pălimariu face dezvăluiri despre sarcina ei

de Clara

Magda Pălimariu a dat vestea cea mare. Aceasta este însărcinată în șapte luni și și-a ținut sarcina ascunsă până în acest moment. Prezentatoarea a făcut câteva afirmații despre marele eveniment din viața ei.

„Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul!”, a spus aceasta pentru viva.ro.

Magda Pălimariu este mai fericită ca niciodată

„Când o spui așa, îmi dau seama cât de norocoși suntem. (zâmbește) Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost nouă luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește)

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri, le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii.

Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că, în curând, o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment, îmi dau putere să trec peste toate.

Am zile liniștite, în care încerc să mă focusez pe lucruri pozitive, să îmi găsesc diverse activități care să îmi distragă atenția de la ce nu este benefic acum pentru organismul meu, dar și perioade în care mi-e teamă să nu se întâmple ceva și, atunci, mai am momente de panică”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies