Home Stiri mondene Magda Pălimariu spune cum gestionează problemele din relație

Magda Pălimariu spune cum gestionează problemele din relație

de Clara
  • Magda Pălimariu a spus cum se înțelege cu soțul ei, atunci când apar certurile.
  • Aceasta se pregătește să aducă pe lume primul ei copil.
  • Magda are una dintre cele mai frumoase relații din showbiz-ul nostru.

Magda Pălimariu are o relație sudată și stabilă cu soțul ei, dar, ca în orice căsnicie, mai intervin și momente neplăcute. Aceasta a povestit, în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, ce face când lucrurile iau o întorsătură mai puțin plăcută.

Cu toate acestea, Magda are un motiv în plus de bucurie, deoarece este însărcinată, iar numărătoarea inversă a început.

Magda Pălimariu mai întâmpină, din când în când, probleme în relație

„Provocări… da, cred că sunt la tot pasul, dar e important să fi învățat, să stii cum să gestionezi situațiile și să le faci față. Mă întreb: cum ar fi oare viața fără provocări? (râde) Cum spuneam, cred că tot ție, într-un interviu precedent, atât eu, cât și soțul meu avem maturitatea emoțională, câștigată în timp, care ne ajută să depășim altfel situațiile și provocările pe care le întâmpinăm.

Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult, știm clar ce ne dorim și încercăm de fiecare dată să găsim soluția benefică pentru amândoi, de fapt, pentru familia noastră. (zâmbește)

Au trecut anii și acum îmi dau seama cât de repede a zburat timpul și cât de multe am realizat, totuși, amândoi în toată această perioadă”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Prezentatoarea a vorbit despre sarcina sa

„Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul!

Când o spui așa, îmi dau seama cât de norocoși suntem. (zâmbește) Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost nouă luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește).

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri, le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii.”, a mai spus aceasta pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies