Home Stiri mondene Mama lui Ciprian Marica, mesaj în mediul online pentru nora sa! Ce i-a transmis femeia după ce a aflat de infidelitatea fiului său

Mama lui Ciprian Marica, mesaj în mediul online pentru nora sa! Ce i-a transmis femeia după ce a aflat de infidelitatea fiului său

de Arseni Ana
Mama lui Ciprian Marica, mesaj in mediul online pentru nora sa

Mesajul pe care i l-a transmis mama lui Ciprian Marica norei sale este unul optimist și încearcă să le spună că, indiferent de orice, iubirea este pe primul loc. Ciprian Marica este în mijlocul unui scandal, după ce în urmă cu câteva zile acesta a fost filmat în timp ce era cu doamnă într-o cameră de hotel.

Un filmuleț în care Ciprian Marica este împreună alături de Ana Munteanu a devenit viral pe internet, după ce soțul acestei femei l-a realizat. De altfel, fotbalistul nu este la prima abatere de genul, doar că până acum dovezile nu au fost atât de clare.

Ioana Marcu, partenera oficială a fostului fotbalist și mama a celor doi băieți pe care îi au împreună, a reușit să se țină departe de ochii lumii până acum. După incidentul de săptămâna aceasta, Ioana și-a păstrat o atitudine calmă, deși putem spune că în relația lor nu mai este totul roz. Probabil va trece mult timp până când aceștia vor putea să uite de infidelitatea cu Ana Munteanu.

Însă, mama fotbalistului nu a rămas nepăsătoare, ci, dimpotrivă, aceasta a scris un mesaj la o fotografie postată de Ioana. Atitudinea femeii este una foarte optimistă și crede cu tărie că aceștia vor putea trece și peste această problemă.

Mama lui Ciprian Marica, mesaj in mediul online pentru nora sa

„Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea și înțelegerea sunt valorile care susțin o familie fericită și sănătoasă! Vă iubesc!”, a comentat pe profilul Ioanei mama lui Ciprian Marica.

Putem spune despre partenera fotbalistului că nu este doar o femeie frumoasă, ci și o femeie ambițioasă și inteligentă. Aceasta a terminat secțiunea de Stomatologie, din cadrul Facultății de Medicină.

Ciprian Marica declara pentru revista VIVA! în urmă cu ceva timp momentul și locul unde a cunoscut-o pe Ioana: „Făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva… Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relației respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu”. În plus, acesta susținea că partenera lui nu își dorește să fie cunoscută și să fie tot timpul în atenția ziariștilor. Vrea o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor și doar să se bucure de momentele petrecute alături de băieți și de partener.

Un prieten din anturajul fostului fotbalist susține ideea că filmulețul a fost postat doar pentru: „Discreditarea lui Ciprian. Nimic întâmplător”…

„A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului, s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”, susține persoana din anturajului lui Ciprian Marica.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!