Home Stiri mondene Mama lui Tavi Clonda, despre momentele în care era să își piardă fiul: „Avea tendonul rupt”

Mama lui Tavi Clonda, despre momentele în care era să își piardă fiul: „Avea tendonul rupt”

de Clara

Mama lui Tavi Clonda a mărturisit, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, că, în urmă cu mai mulți ani, era să își piardă băiatul. Aceasta a povestit că totul s-a întâmplat din cauza unei foste iubite, în timp ce se aflau în vacanță, în Constanța.

Se pare că incidentul a fost foarte grav, deoarece, pe lângă cele două intervenții chirurgicale suferite, acesta a avut nevoie de mult timp pentru a se recupera. Mai mult decât atât, soacra Gabrielei Cristea a spus câteva lucruri și despre părinții ei, în cadrul aceleiași emisiuni.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat.

L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut.

În suflet a rămas un gol, că nu mai e soțul. (…) Ce pot să spun despre tata? Cred că e undeva Sus, acolo, și veghează chiar și în momentul de față. Pe mama am iubit-o. Tata a murit la 60 de ani. Au fost multe probleme. Am construit căsuța, lucra la CFR. Am mai avut un frate care la 30 de ani a murit. Aveam 25 de ani, abia mă căsătorisem”, a spus mama lui Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies