Home Stiri mondene Mara Bănică, terorizată de un individ: „La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu…”

Mara Bănică, terorizată de un individ: „La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu…”

de negriuelena

Mara Bănică a trecut prin spaima vieții ei! Primele declarații despre individul de 35 de ani care a hărțuit-o timp de un an și jumătate. Bărbatul periculos a fost prins de polițiști.

Acesta îi trimisese jurnalistei 11.273 de mesaje prin care o amenința și își făcuse 5.230 de conturi false în mediul online.

Individul respectiv o hărțuise, o șantajase și chiar o amenințase că îi va ucide familia, Mara Bănică trecând prin momente cu adevărat dramatice. Bărbatul folosea cuvinte extrem de dure.

„Ai figuri că eşti șmecheră, trebuie aplicată măsura extremă cu tine, adică să fii bătută în plină stradă, să fii dată cu capul de propria maşină până semnezi cu sânge că retrage plângerea.

Poate se duce familia mea peste mama şi tatăl tău ca la Mineriadă. Tu ai merita să fii călcată în picioare, atenţie, în public.

Am o ură pe tine că tot ce-mi doresc este să faci vreun infarct sau stop cardiac sau cancer. Tot ce vreau este să te bată viaţa.

Mai bine mureai în 2003”, i-a transmis individul Marei Bănică, potrivit Spynews.

Mara Bănică a luat însă atitudine și a apelat la ajutorul Poliției, care l-a prins pe individ. Aceasta a oferit detalii prin telefon pentru Antena Stars și Spynews despre situația prin care trece.

„Contul meu de socializare a fost dat polițiștilor. La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam şi cu maşina.

El s-a uitat pe YouTube la aparițiile mele din ultimii 15 ani, unde mi-am mai spus adresa. Nu are antecedente, a dezvoltat o obsesie.

Eu i-am răspuns doar o singură dată; la sugestia polițiștilor, nu am vorbit niciodată cu el. Dacă puneam o poză şi un citat pe Facebook, avea senzaţia că este despre el.

El conștientizează că a greşit. Tata se uita de şapte ori în spate, când ducea copilul la şcoală. Sper să ajungă unde trebuie şi sper că este doar un accident”, a declarat Mara Bănică…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!