Home Stiri mondene Margherita a dansat cu un pistol în mână. Reacția bizară a lui Ioniță de la Clejani

Margherita a dansat cu un pistol în mână. Reacția bizară a lui Ioniță de la Clejani

de negriuelena

Margherita de la Clejani s-a filmat în timp ce dansa cu un pistol în mână și a încărcat mai multe filmulețe controversate pe contul său de Instagram.

Tatăl său, Ioniță, a fost abordat de către jurnaliști pentru a comenta pe marginea acestui subiect, iar bărbatul a avut o reacție bizară.

Acesta a fost vizibil deranjat de întrebări și s-a arătat nervos, evitând să ofere prea multe declarații.

Jurnaliștii au dorit să afle care este părerea sa în legătură cu postările halucinante ale fiicei sale, în care aceasta dansează cu un pistol în mână și face declarații de iubire Mafiei.

Ioniță de la Clejani se afla la volanul autoturismului său și le-a oferit un răspuns halucinant jurnaliștilor.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă”, a spus Ioniță de la Clejani.

Acesta a început apoi să claxoneze insistent autoturismul aflat în fața sa, a refuzat să mai declare ceva și a demarat în trombă.

Margherita de la Clejani a provocat sâmbătă, 23 mai, un accident auto în București. Autoritățile au depistat că avea droguri în organism.

De atunci, blondina a postat o mulțime de filmulețe și fotografii controversate pe contul său de Instagram, unde își etalează opulența în care se scaldă și are o atitudine de „fată rea”…

Aceasta a susținut în ziua accidentului, când a ieșit de la audieri, faptul că nu s-a drogat și nu are dosar penal.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies